Mořská sůl – Nejlepší výběr prémiových mořských solí | Salt Alchemy - Skladem
Mořská sůl je přírodní produkt získávaný odpařováním mořské vody. Obsahuje stopové množství minerálů, které dodávají specifickou chuť a zdravotní benefity.
- Peruánská růžová sůl: Sůl s jemnou chutí a unikátními zdravotními přínosy.
- Messolonghi: Jedna z nejkvalitnějších mořských solí z oblasti Středomoří.
- Halen Môn mořská sůl: Tradiční mořská sůl z Walesu s bohatým obsahem minerálů.


Mořská uzená sůl Halen Mon (100g)


Mořská sůl "česnek a chilli" Halen Mon (100g)


Mořská sůl Halen Mon (250g)


Peruánská sůl s bylinkami (250g)


Peruánská sůl - jemnozrnná


Peruánská sůl - hrubozrnná


Jemná uzená mořská sůl - Salt Odyssey (150g)


Mořská sůl "oregano" ve vločkách - Salt Odyssey (100g)

Cesta soli - světová edice (4 pack)


Himalájská hrubá sůl mlýnek - Salt Odyssey (110g)


Čistá mořská sůl mlýnek - Salt Odyssey (110g)


Mlýnek s mořskou solí "pikantní" - Salt Odyssey (160g)


Mlýnek s mořskou solí "středomořské bylinky" - Salt Odyssey (160g)


Mlýnek s mořskou solí "česnek a bazalka" - Salt Odyssey (180g)


Mořská sůl "uzená paprika" - Salt Odyssey (150g)


Mořská sůl "oregano a sezam" - Salt Odyssey (150g)


Himálajská sůl - Salt Odyssey (280g)


Mořská sůl "natural" - Salt Odyssey (280g)


Mořská sůl "citron" ve vločkách - Salt Odyssey (75g)


Mořská sůl "uzená paprika" ve vločkách - Salt Odyssey (100g)


Mořská sůl "bazalka a česnek" ve vločkách - Salt Odyssey (100g)
Články

Je mořská sůl zdravější než stolní sůl? 4. část - Environmentální dopady
V předchozích částech našeho seriálu jsme se zabývali nutričními rozdíly, způsoby výroby a kulinářským využitím mořské a stolní soli. Nyní se zaměříme na environmentální dopady spojené s jejich produkcí a pokusíme se zjistit, která z nich je šetrnější k naší planetě.

Uzená sůl: Tajemství kouřové chuti a její využití
Při objevování kulinářského světa se často setkáváme s ingrediencemi, které nejen obohacují chuť pokrmů, ale zároveň nesou fascinující příběh. Uzená sůl je jedním z těchto pokladů. Její jedinečná vůně a bohatá chuť dokáže povznést i ty nejjednodušší recepty na zcela novou úroveň. V tomto článku se podíváme na to, co uzená sůl je, jak vzniká, a nabídneme tipy na její využití v kuchyni i mimo ni.

Je mořská sůl zdravější než stolní sůl? 3. část – Kulinářské využití
Navazujeme na naše předchozí články o nutričních odlišnostech a způsobech výroby mořské a stolní soli, abychom se tentokrát zaměřili na kulinářské využití těchto dvou druhů soli. Pro milovníky dobrého jídla a nadšence do vaření je důležité vědět, jaké výhody jednotlivé druhy soli přinášejí do kuchyně a jaké pokrmy díky nim můžeme pozvednout na novou úroveň.

Je mořská sůl zdravější než stolní sůl? 2. část – druhy výroby
V úvodní části článku jsme se podívali na nutriční rozdíly mezi mořskou solí a stolní solí. Nyní se zaměříme na způsob jejich výroby, který je klíčový pro pochopení jejich odlišností nejen z hlediska složení, ale i dopadu na zdraví.