Gurmánská a ochucená sůl – Prémiové směsi z celého světa | Salt Alchemy - Povánoční výprodej
Mořská sůl "česnek a chilli" Halen Mon (100g)
Mořská uzená sůl Halen Mon (100g)
Jemná uzená mořská sůl - Salt Odyssey (150g)
Mořská sůl "oregano" ve vločkách - Salt Odyssey (100g)
Mlýnek s mořskou solí "středomořské bylinky" - Salt Odyssey (160g)
Mlýnek s mořskou solí "česnek a bazalka" - Salt Odyssey (180g)
Mořská sůl "uzená paprika" - Salt Odyssey (150g)
Mořská sůl "oregano a sezam" - Salt Odyssey (150g)
Mořská sůl "uzená paprika" ve vločkách - Salt Odyssey (100g)
Mořská sůl "bazalka a česnek" ve vločkách - Salt Odyssey (100g)
Peruánská sůl s bylinkami (250g)
Články
Uzená sůl: Tajemství kouřové chuti a její využití
Při objevování kulinářského světa se často setkáváme s ingrediencemi, které nejen obohacují chuť pokrmů, ale zároveň nesou fascinující příběh. Uzená sůl je jedním z těchto pokladů. Její jedinečná vůně a bohatá chuť dokáže povznést i ty nejjednodušší recepty na zcela novou úroveň. V tomto článku se podíváme na to, co uzená sůl je, jak vzniká, a nabídneme tipy na její využití v kuchyni i mimo ni.
Je mořská sůl zdravější než stolní sůl? 3. část – Kulinářské využití
Navazujeme na naše předchozí články o nutričních odlišnostech a způsobech výroby mořské a stolní soli, abychom se tentokrát zaměřili na kulinářské využití těchto dvou druhů soli. Pro milovníky dobrého jídla a nadšence do vaření je důležité vědět, jaké výhody jednotlivé druhy soli přinášejí do kuchyně a jaké pokrmy díky nim můžeme pozvednout na novou úroveň.