Hrubozrnná peruánská růžová sůl - ideální pro přípravu červeného masa, vepřového, kuřecího masa a ryb. Více
Popis: Peruánská růžová sůl hrubozrnná je ideální volbou pro přípravu masa červeného, vepřového, kuřecího a ryb. Hrubé zrno umožňuje udržet vlhkost masa, pomáhá maso lépe marinovat a dodává pokrmům lepší chuť.
Použití:
- grilování
- pečení v troubě
- dochucení salátů
- příprava masa
Benefity:
- Sůl bez mikroplastů a toxinů
- 100% přírodní sůl
- Sůl s vysokým obsahem minerálních látek
- Sůl doporučená nejlepšími šéfkuchaři
Co je Peruánská růžová sůl a odkud pochází?
Peruánská růžová sůl je 100% přírodní sůl s vysokým obsahem minerálů, která se těží ve výšce přibližně 4 000 metrů nad mořem v solném dole Maras nacházejícím se v Posvátném údolí Inků v okrese Maras, provincie Urubamba, departement Cusco - Peru.