Peru

Peruánská sůl, známá pro svou vynikající kvalitu a jedinečné minerální složení, je ideální pro gurmány hledající autentičnost a bohatou chuť. Její ruční sběr a tradiční způsoby zpracování dodávají této soli autentičnost a zachovávají její přirozené vlastnosti, což ji činí ideální pro obohacení široké škály pokrmů.

Peruánská růžová sůl má vysoký obsah stopových prvků a minerálů včetně draslíku, železa, hořčíku, vápníku, zinku a mědi. Peruánská růžová sůl ve skutečnosti obsahuje více než 80 stopových prvků a minerálů, které pomáhají čistit a vyživovat organismus.


Je všechna sůl stejná?

Je všechna sůl stejná?

Dostali jste se při výběru soli někdy do bodu, kdy jste zvažovali, jaká sůl je vlastně zdravá? V tomto článku se zaměříme na to, jaký je rozdíl mezi kuchyňskou solí a přírodní solí.


Co je Peruánská růžová sůl a odkud pochází?

Co je Peruánská růžová sůl a odkud pochází?

Peruánská růžová sůl je 100% přírodní sůl s vysokým obsahem minerálů, která se těží ve výšce přibližně 4 000 metrů nad mořem v solném dole Maras nacházejícím se v Posvátném údolí Inků v okrese Maras, provincie Urubamba, departement Cusco - Peru.