Peru - Akce
Peruánská sůl, známá pro svou vynikající kvalitu a jedinečné minerální složení, je ideální pro gurmány hledající autentičnost a bohatou chuť. Její ruční sběr a tradiční způsoby zpracování dodávají této soli autentičnost a zachovávají její přirozené vlastnosti, což ji činí ideální pro obohacení široké škály pokrmů.
Peruánská růžová sůl má vysoký obsah stopových prvků a minerálů včetně draslíku, železa, hořčíku, vápníku, zinku a mědi. Peruánská růžová sůl ve skutečnosti obsahuje více než 80 stopových prvků a minerálů, které pomáhají čistit a vyživovat organismus.
Peruánská sůl s bylinkami (250g)
Peruánská sůl - jemnozrnná
Peruánská sůl - hrubozrnná (250g)
Články
Je mořská sůl zdravější než stolní sůl? 2. část – druhy výroby
V úvodní části článku jsme se podívali na nutriční rozdíly mezi mořskou solí a stolní solí. Nyní se zaměříme na způsob jejich výroby, který je klíčový pro pochopení jejich odlišností nejen z hlediska složení, ale i dopadu na zdraví.
Unikátní krása růžové soli z Maras v Peru: Skvost přírody a tradice
V malebné krajině peruánských And, jen 50 km severovýchodně od města Cusco, leží unikátní solné doly Maras. Tato lokalita, nacházející se ve výšce 3 200 m n. m., je skutečným svědectvím dávné historie, kulturního dědictví a tradičních výrobních technik, které se dědí z generace na generaci.
Co je Peruánská růžová sůl a odkud pochází?
Peruánská růžová sůl je 100% přírodní sůl s vysokým obsahem minerálů, která se těží ve výšce přibližně 4 000 metrů nad mořem v solném dole Maras nacházejícím se v Posvátném údolí Inků v okrese Maras, provincie Urubamba, departement Cusco - Peru.